ValhalOutdoor VH8L+ DUTCH OVEN z nogami 8L

79.90

Posoda je sestavljena iz posode 8L in pokrova 2L. Noge omogočajo namestitev LŽ Dutch oven posode neposredno na oglje ali ogenj. Pokrov lahko uporabite kot ponev, saj ima samostojne noge na pokrovu. V robu posode je vdolbina za termometer.
• Predobdelano z naravnim oljem
• Primerno za vse toplotne izvore
• Z nogami na posodi

Kategorija:
Obvestite prijatelje:

Opis

Dutch oven posoda z nogicami, model VH8L + je izdelana iz litega železa in ima na dnu noge, pokrov pa ima dvignjen rob in noge. Lito železo je material, ki dobro prevaja in zadržuje toploto in je primerno za kateri koli vir toplote. Noge na pokrovu vam omogočajo, da ga postavite obrnjeno navzdol neposredno na vir toplote, ne da bi ‘zadušili’ toploto in pokrov uporabite kot ponev. Zahvaljujoč dvignjenemu robu lahko na pokrov postavite oglje, da ustvarite funkcijo pečice znotraj posode. VH8L+ je opremljena s tremi nogami na dnu, zaradi česar je primerna za taborni ogenj ali za oglje spodaj.
Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX – zaščitni vosek za litoželezne posode.

TEHNIČNI PODATKI
TEŽA 9,5 kg
DIMENZIJE 39 × 32 × 24 cm
MATERIAL iz litega železa
VOLUMEN 8L (8 – 14 oseb)
NOGE NA DNU Da
NOGE NA POKROVU Da
ROB NA POKROVU Da
DODATNO Vdolbina za thermometer

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ValhalOutdoor VH8L+ DUTCH OVEN z nogami 8L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja