1. Kakšna je danes ponudba različnih kurišč in žarov na trgu? 

Vsak ima svojo specifiko in svoje navdušence oz. zagovornike. Trg je zelo razgiban saj poznamo;

  • različne velikosti,
  • namene uporabnosti,
  • pečemo z različnimi gorivnimi sredstvi,
  • uporabljeni so različni materiali, dizajni in
  • različni cenovni razredi.
  1. Kdo so konkurenti večnamenskemu kurišču Pixie?

Pixie nima neposrednih konkurentov, saj omogoča več načinov priprave hrane: klasični žar na oglju ali plinu, kuhanje v kotličku, peka v črepnji »izpod peke« ipd., družabni ambientalni ogenj v odprtem kurišču. Zato je edinstven med izdelki, ki so danes na voljo na trgu. Njegove primerjalne prednosti so mobilnost, praktičnost uporabe in modularnost.

  1. Kaj sem doslej uporabljal za pripravo hrane doma? 

Doma sem imel; žar na plin, marmorno ploščo, gašperček in klasični žar. Pogrešal sem stojalo za kotliček. Vse naprave sem uporabljal le od aprila do septembra in skupaj so zavzemale ogromno prostora v kleti, ker sem želel imeti pospravljeno.

  1. Kako in kje je narejen Pixie?

Pixie je narejen in sestavljen v Sloveniji / EU.

  1. Katere prednosti večnamenskega kurišča Pixie bi izpostavil?
  • Sestavi ga lahko ena oseba – zložljiv in sestavljiv je v 1 minuti.
  • Ker je sestavljiv ga lahko vozimo s seboj. Teža je 23 kg in je prilagodljiv kraju in času uporabe.
  • Omogoča različne načine peke in kuhanja, je prilagodljiv različnim vrstam priprave hrane.
  • Omogoča druženje ob ognju v hladnih dneh jeseni, pozimi in spomladi, zato je uporaben vse leto.
  • Iz naštetega sledi, da je Pixie trajni izdelek, kar prinaša okoljsko vzdržnost.
  1. Katere praktične rešitve večnamenskega kurišča PIXIE bi izpostavil?
  • Pixie ima dve osnovni uporabni višini: 85 cm (za kuho in peko) ali 21 cm (kurišče – ambientalni ogenj na tleh).
  • Rešetka in kotliček sta nastavljiva po višini
  • Rešetka služi kot odlagalna površina pri kuhanju v kotličku.
  • Zamik kotlička za kot 45° omogoča umik hrane z ognja in varno postrežbo hrane.
  • Izdelek se pospravi in zloži sam vase (pospravljen zavzema majhen prostor 65 cm x 65 cm x 21 cm.
  1. Kakšni vrsti priprave hrane je namenjeno večnamensko kurišče PIXIE?

Žar – grill na OGLJE ali PLIN, izpod peke – sač, kuhanje jedi v kotličku, peka v žerjavici, na palici, peka kostanja, peka kruha in pizze na šamotni opeki.

  1. Kaj je uporabna izkušnja večnamenskega kurišča PIXIE?         Slogan je KJERKOLI, KADARKOLI in s KOMERKOLI

Je priročno zunanje kurišče, ki ga lahko uporabljamo doma, na pikniku, dopustu in celo na potovanju. Ima izjemno socialno noto druženja ob ognju. Primeren je za peko in kuho za do 25 oseb.

  1. Komu je namenjeno večnamensko kurišče PIXIE?

Uporablja ga lahko vsak, ki rad pripravlja hrano zunaj sam ali v družbi. Je trajen in trpežen, namenjen vsem, ki radi kuhajo z ljubeznijo in raziskujejo različne priprave hrane na ognju. S pomočjo hitrega in praktičnega plina ali bolj tradicionalno – na ognju in oglju.

Obvestite prijatelje: