Načini plačila

Plačevanje na spletni strani https://www.fireplacepixie.si je varno in enostavno!

Omogočamo plačilo preko:

  • Predračuna
  • Plačilnih kartic Maestro, Mastercard, Diners in American Express ( ponudnik CARDINITY )
  • Paypal

Plačila po povzetju žal ne omogočamo in se vam za to opravičujemo. Kot naš kupec, ne želimo, da bi vi plačevali več, kot je to potrebno. Dostava po povzetju bi dvigniča znesek za predvidoma dodatnih 1-2€. Mi želimo, da vi plačate manj in vedno po pravični ceni!

Plačila po prevzemu ne omogočamo tudi zato, ker smo se soočali s problemom neprevzetih pošiljk, ko smo z naročilom kupca izdelek pripravili za pošiljanje in ga poslali stranki. Z neuspelo dostavo in vračilom paketa na naš naslov, so nastajali dodatni stroški.

Nekatero opremo (ne vso) je mogoče prevzeti tudi osebno na lokaciji Cesarjeva 23, 8000 Novo mesto, vendar le po opravljenem naročilu in plačilu ter vnaprejšnjem dogovoru.

Vsi vaši plačilni podatki se pošiljajo preko SSL-tehnologije. To je visoko napredna metoda elektronskega kodiranja in varovanja, ki jo uporabljajo tudi banke. SSL-tehnologija zagotavlja, da so vaši podatki zaščiteni in jih nikoli ne morejo videti ali zlorabiti nepooblaščene osebe.

Ključavnica na dnu vašega zaslona v statusni vrstici ali v rumeni vrstici z naslovom pomeni, da se nahajate na zaščiteni strani.