ValhalOutdoor VH.WAX – Vosek za vzdrževanje litoželeznih posod

14.90

Vosek Valhal Outdoor je izdelan na Nizozemskem po lastnem receptu, sestavljen iz izbranih sestavin in skrbno pripravljen. Vosek Valhal Outdoor je namenjen negi vaših litoželeznih posod in dodatkov. Vendar ga lahko uporabite tudi kot začimbo pri svojih jedeh pripravljenih v litoželeznih posodah. Vosek je trden, ki ga lahko enostavno razmažete z gobico ali krpo. Ker smo se odločili, da bomo delali izključno z naravnimi sestavinami, ima vosek čudovito naravno svetlo rumeno barvo in lahko zavohate kanček čebeljega voska.
• Naravne sestavine
• Narejeno na Nizozemskem

Kategorija:

Opis

VH.WAX lahko neposredno razporedite na litoželezno posodo ali dodatno opremo, vendar za najboljši rezultat priporočamo naslednje korake:
1. Postavite litoželezno posodo ali pripomoček v pečico in pečico segrejte na 175 stopinj. Pustite, da se vaš izdelek segreva 20 minut
2. Ko je posoda še vroča, nanesite VH.WAX s kuhinjsko krpo ali kuhinjskim papirjem in podrgnite vse strani.
3. Čez čas znova podrgnite posodo z drugo čisto krpo, da dobite tanko in enakomerno plast voska na celotni površini posode.
4. Valhal Outdor izdelek litega železa ponovno postavite v pečico za 40 minut pri 250 stopinjah. To omogoča polimerizacijo prevleke.
5. Odvisno od tega, kako gladko in / ali namaščeno posodo želite imeti, lahko ta postopek ponovite še dvakrat ali trikrat.

Tehnični podatki

  • TEŽA                      0,16 kg
  • DIMENZIJE         8 × 8 × 4 cm
  • SESTAVINE         Olje kanole, olje grozdnih pečk, čebelji vosek (cera alba)
  • VOLUMEN           125 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ValhalOutdoor VH.WAX – Vosek za vzdrževanje litoželeznih posod”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja