ValhalOutdoor VH6.1L – DUTCH OVEN 6.1L

69.90

Dutch oven posoda brez nogic 6.1L + pokrov 2.5L. Ker osnovna posoda nima lastnih nog, jo lahko postavite v BBQ ali v pečico. Pokrov lahko uporabite kot ponev, saj ima samostojne noge na pokrovu. V robu posode je vdolbina za termometer.
• Predobdelano z naravnim oljem
• Primerno za vse toplotne izvore
• Brez nog na posodi

Kategorija:
Obvestite prijatelje:

Opis

Dutch oven posoda VH6.1L je izdelana iz litega železa, na dnu nima nog, pokrov ima dvignjen rob in noge. Litoželezo je material, ki dobro prevaja in zadržuje toploto in je primerno za kateri koli vir toplote. Noge na pokrovu vam omogočajo, da ga postavite obrnjeno navzdol neposredno na vir toplote, ne da bi ‘zadušili’ toploto in pokrov uporabite kot ponev. Zahvaljujoč dvignjenemu robu lahko na pokrov postavite oglje, da ustvarite funkcijo pečice znotraj posode. VH6.1L ni opremljena z nogami na dnu, uporabite jo na štedilniku, v pečici, v žaru, z odprtim ognjem ali v žerjavici.
Valhal Outdoor izdelki so že predhodno obdelani z naravnim oljem, zato vam tega samim ni treba storiti pred prvo uporabo. Vendar priporočamo, da posodo dobro ogrejete pred prvo uporabo. Z rednim vzdrževanjem boste svojo posodo uporabljali celo življenje. Priporočamo zaščitno pasto za posode VH.WAX – zaščitni vosek za litoželezne posode.

TEHNIČNI PODATKI
TEŽA 7,9 kg
DIMENZIJE 39 × 32 × 16 cm
MATERIAL iz litega železa
VOLUMEN 6.1L+2L pokrov (4-8 oseb)
NOGE NA DNU Ne
NOGE NA POKROVU Da
ROB NA POKROVU Da
DODATNO Vdolbina za termometer

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ValhalOutdoor VH6.1L – DUTCH OVEN 6.1L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja