BUSCHBECK – Yurok XL

599.90

Točno je tisto, kar združuje eden izmed najljubših evropskih stilov kuhanja in fantastično “ognjeno jamo” v enem izdelku. Idealen za uporabo kot velika kaminska jama ali kot žar v obliki planch…

Na voljo po naročilu

Kategorija:

Opis

“Točno je tisto, kar združuje eden izmed najljubših evropskih stilov kuhanja in fantastično “ognjeno jamo” v enem izdelku. Idealen za uporabo kot velika kaminska jama ali kot žar v obliki plancha, Sioux ponuja najboljše iz obeh svetov! Kuhinjski obroč Buschbeck Sioux se lahko uporablja kot velik žar in s tem omogoči uporabo celotne površine ognjene posode. Čiščenje je tudi po uporabi zelo preprosto, saj se ves pepel nabira v vložku pepela, ki ga je nato mogoče po potrebi enostavno izprazniti.

V španski kuhinji a la plancha pomeni “na žaru na kovinski plošči”. Hrana, ki je kuhana v “la plancha slogu”, se tradicionalno kuha na okrogli ploščati kovinski plošči. Okrogla oblika kuhalnega obroča Buschbeck Sioux 4 mm debeline spreminja način oddaje toplote, tako da omogoča radialno širjenje. Rezultat je zelo vroča kuhalna površina, ki meso, ribe ali zelenjavo bolje zapeče od ostalih pločevin. Ustvari rjavkasto, rahlo hrustljavo zunanjost, medtem ko se v sokove zatesni. Hkrati pušča notranjost mesa ali rib vlažna, nežna in sočna.”

Kategorija kurišče – “plancha”
Materijal jeklo
Teža 45 kg
Dimenzije 80 x 80 x 88(v) cm
Premer površine žara 80cm
Garancija 12 mesecev
OPOMBA! MOŽEN SAMO OSEBNI PREVZEM

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BUSCHBECK – Yurok XL”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja