Akcija!

BUSCHBECK – Indiana XL , 80 cm

340.00

Uživajte v ognjišču Indiana XL s kaminsko posodo. Praktična površina za žar je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in ponuja veliko prostora za zrezke, klobase ali nabodala na žaru. Za ogenj lahko uporabite les, oglje ali brikete…

Kategorija:

Opis

Uživajte v ognjišču Indiana XL s kaminsko posodo. Praktična površina za žar je izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in ponuja veliko prostora za zrezke, klobase ali nabodala na žaru. Za topel ogenj lahko uporabite les, oglje ali brikete. Poleg tega je požarna posoda, podobno kot okvir, izdelana iz 3 mm jekla v privlačnem videzu rje, ki se zaradi svoje brezčasne zasnove odlično ujema z okolico. Končno poskrbite, da vaši poletni večeri trajajo dlje pod zvezdami in s toplino, ki jo prinaša indijska ognjena posoda. Samooksidirajoče jeklo povzroči, da jeklo sčasoma še bolj rjavi, to poudari rustikalni videz in poveča naravno patino. Kmečki videz te izjemno velike indijanske kuhalne plošče popestri vse vrtne nastavitve in ustvari želen topel ambient!
Ne glede na to, ali kurite drva ali oglje, se največja toplota razvije v središču ognjene posode. To ustvarja različne toplotne cone na obroču žara: V notranjosti z zelo visokimi temperaturami – kot nalašč za sočne zrezke na žaru. Jeklo zunaj je hladnejše. Tu lahko kuhate bolj nežne vrste mesa na zadostni razdalji od odprtega ognja. Perutnina in ribe à la plancha tudi tukaj ostanejo prijetne in sočne in dobijo okus za zalivanje ust!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BUSCHBECK – Indiana XL , 80 cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja