Bio brusnična sol 80g

4.90

Bio brusnična sol je odlična za osvežilne solate vseh vrst, priporočamo pa jo tudi za govedino, divjačino, sladko zelje… Mešanico začimb dodatno popestri osvežilen okus brusnic. Možnosti je še veliko, odvisne so od tvojega okusa.

Kategorija:
Obvestite prijatelje:

Opis

Pripravljamo jo iz tradicionalne morske soli, domačih začimb in bio brusnic v prahu. Brusnice so ročno nabrane v naravi in sušene cele. So zakladnica vitaminov, mineralov in vlaknin. Vsebujejo veliko vitamina C, E, A, B1, B2, B3 in K. Med minerali so pomembni natrij, kalij, kalcij, mangan, magnezij ter fosfor. So tudi močan antioksidant.
Zelišča se zmeljejo tik pred postopkom predelave, zato imajo naše zeliščne soli Barbio’s edinstven, vrhunski vonj in okus.
Bio brusnična sol je pripravljena po skrbno določeni lastni recepturi, z njo pa pričaraš nepozabni okus v svojih kuharskih mojstrovinah.

SESTAVINE
Ročno pridelana tradicionalna morska sol, bio brusnice, bio zelišča (peteršilj, bazilika, česen, timijan, meta, mešanica travniških cvetov: trobentica, vijolica, regrat, marjetica, ognjič)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bio brusnična sol 80g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja